Co rok 2011 dal a vzal ...

15.03.2012 15:25

Poslední informace byla radostná – narodilo se nám druhé hříbátko roku 2011. I nadále Vás můžeme informovat radostnými zprávami – našeho dětského dnu se účastnilo kolem 130 dětí! Měli jsme obrovskou radost a doufáme, že účast na našich akcích bude stále tak hojná.

Ovšem několik dní po dětském dnu, přesněji 11. června, nás opustil čtyřnohý člen ranče, fenka Adélka. Adélka se zaběhla, jak bylo občas jejím zvykem a uvízla na několik dní v ne úplně příznivých podmínkách. Po jejím objevení všichni dělali, co mohli, ale bohužel, Adélka zemřela ve věku nedožitých 14 let. Stále na ni vzpomínáme a velmi nám chybí, pokud budete chtít, můžete ji jít pozdravit na okraj lesíka, kde má krásný hrobeček.

Jakoby Adélka věděla, že pro ni truchlíme, přesně měsíc poté, co nás opustila, se narodil Davídek. Nový člen rodiny se Hance a Robinovi narodil 11. července v 15:07 hodin a překypuje zdravím a dobrou náladou!

Samozřejmě se na našem ranči uskutečnily dva tábory, které se jako vždy vydařily a dokonce i počasí nám přálo. Děkujeme všem za pomoc – hlavně Marcele ze zámku! … teda Mrcele :D

Jenže 21. září nás opustil další čtyřnohý člen ranče. Byla jím naše kobylka Sheylinka. Několik měsíců jsme se snažili ji zachránit, ale časem jsme to postupně všichni vzdali. Její noha vypadala čím dál hůř a časem i Sheylinka ztrácela jiskru v oku. Jsme rádi, že nám zanechala alespoň valáška Speedyho, kterého si koupili naši přátelé z Mostu a který je Sheylince velmi podobný.

Takže tohle nám rok 2011 dal a vzal …

A na co se můžete těšit v roce 2012?
Samozřejmě na dětský den, tábory, grilovací a fazolové akce a hlavně - na již brzy očekávaná hříbátka! V dubnu už bude pobíhat hříbátko kole Phoebe a pak také kolem maminy Bonnie! Tak držte palce, aby se narodili všichni zdraví a přijeďte se podívat!

Pokud jste zaregistrováni na facebooku, můžete si nás přidat, budeme se snažit Vám podávat ty nejčerstvější informace! 

https://www.facebook.com/RancBilaSkala

 

Těšíme se na Vás!

Ranč Bílá skála