Rok 2013

13.10.2013 20:59

Rok 2013

Asi jste si už všimli, že nestíhám aktualizovat :-)

Narození Davídka a práce pro www.sperkove-kameny.cz mě připravili o všechen volný čas...ale penízky jsou třeba ,tak se víc věnuji kamenům.

Příchodem Davídka se také u nás některé věci a vztahy takzvaně vyvrbili a pár lidí nás opustilo. Což dnes vidím jako přínos i když mi to bylo ze začátku líto.

Spolu s lidmi odešli i jejich koně a ve stádě zavládla příjemná harmonie. Od té doby už málokdy  ošetřuji kopance, šrámy a kousance.

 Stále se snažím vzdělávat ohledně výcviku koní a etologie ačkoliv na praktikování už mi tolik času jako dřív nezbývá.

 Více se věnuji práci a rodině a koně mám čím dál tím víc jako mazlíky a parťáky než prostředek k výdělku.  Čím víc je poznávám, tím míň chci " jen" vozit turisty.

Raději se věnuji těm lidem, kteří chodí pravidelně a zvíře je zajímá jako celek  a ne jen  jako sportovní náčiní, či prostřek k tomu, jak si zvýšit ego...

V letošním roce jsme také připustili Bonnie hřebcem Imprints Legacy- jako zakončení  jejího chovného období si myslím, že je to fajne.

Bono Jac Bonanza alias Jackýno měl premiéru s naší Bibinkou a choval se k ní velmi mile. V letošním roce jsme ho uchovnili a byl zařazen do ústředního registru plemeníků.

 A tak si tady tak nějak v poklidu a přesto v poklusu žijem.

Budu se snažit stránky víc aktualizovat, ale znáte, s dítětem se to moc neudělá :-)

Hanka